Skip to content

Sjömagasin havsnära med egen brygga till salu

TILL SALU

EN PLATS MITT I BOHUSLÄN DÄR DU KAN NJUTA AV SOLNEDGÅNGEN FRÅN EGEN BRYGGA.

Portside Marina är en sällsynt vacker plats. På en naturskön udde i naturskyddsområdet Gullmarsfjorden, omgivet av skyddande berg. Här är en lugn och trivsam plats som erbjuder en oöverträffat lugn året om. Från din egen brygga kan du ta ett uppfriskande dopp eller pröva fiskelyckan.

Endast några minuters bilfärd från motorvägen E6 och en kvart från Torps köpcentrum med alla välkända affärskedjor ligger Portside Marina på charmiga platsen Knähammar.

Med båt tar du dig enkelt till kända sommarorter som Lysekil, Fiskebäckskil och Smögen. På nära håll med båt når du Vann:s restaurang- och spaanläggning och Torreby Golfklubb med restaurang. Med bilen är det nära till fina restauranger som Stallgården, Hensbacka Herrgård med flera.

Våra Sjömagasin är byggda på en udde vid en bukt på södra sidan av Gullmarsfjorden. Längst ut på udden, finns gästplatser, grillplats, badbrygga, samlingsrum med wc och dusch för alla gäster.

Investera därför i våra nybyggda sjömagasin, där vart och ett är en separat fastighet, med egen strandtomt och brygga. Detta unika koncept gör dem till en trygg och värdefull investering.

KORTA FAKTA Portside Marina

Modern fullservice-marina med 70 båtplatser och 20 gästplatser.
Sjömagasin med egen brygga i skyddat i läge med djupt vatten.
Båthall på markplan, 90 kvm (6x15m, höjd 4,5m)
Övervåning med balkong mot egen brygga och fjorden, 90 kvm.
1 tim bilväg från Göteborg, 1 tim bilväg från Svinesund-Norge.
3 tim bilväg från Örebro, 4 tim Malmö, 5 tim från Stockholm.
25 min båtväg till Lysekil med snabbgående motorbåt.

Marinan har också ett långsiktigt syfte som gör att investerare kan räkna med att deras investering i ett sjömagasin kommer att öka i värde under tiden. En annan anledning till att investera i Portsidemarina är att det erbjuds ett utmärkt läge för båtliv. Den skyddade hamnen ger båtar skydd mot stormar och andra väderförhållanden, vilket gör det till ett säkert ställe för båtar.

Marinan har också moderna bryggor som ger båtägare tillgång till all nödvändig utrustning, såsom ström, vatten, toaletter och duschar. Slutligen kan hyreskunder för båtplatser och investerare i fastighet se fram emot att dra nytta av de utmärkta fritidsfaciliteterna som Portsidemarina erbjuder. Allt detta gör Portsidemarina till fantastisk plats att vara på och en lukrativ investering som även kommer att ge mersmak.

Läs mera om Sjömagasin

Läs på wikipedia om Skredsviks varv

Läs mera om historien om varvet från 1876

BILDER
Back To Top