Skip to content

Sjömagasin

med egen fastighet och vatten

Välkommen till Portsidemarina

din plats att vara
på vid Bohusläns vackra kust!

Bohuslän är känt som ett paradis och en populär semesterdestination, och Portsidemarina i Studseröd. Beläget vid Saltkällefjorden nära naturreservat, erbjuder vi en oslagbar

Här kan du njuta av året runt, med möjligheten att ta ett uppfriskande dopp från din egen brygga i Gullmarsfjordens vatten. Upplev lugnet i Portsidemarina och ta in den fantastiska solnedgången över Gullmarsfjorden. Det är i dessa stilla ögonblick som stora tankar föds.

Portside marina är mer än bara en marina för båtar

Det är en historisk plats med en varvstradition som sträcker sig tillbaka till 1876. Sedan 1976 har vi varit en småbåtshamn och nu är vi en marina med närmare 80 båtplatser. Vårt utbud inkluderar sjömagasin i egna fastigheter, sjöbodar för uthyrning, båtservice, vinterförvaring, gästhamn och fantastiska fiskevatten.

Portside marina är lättillgänglig från E6

Vi ligger nära E6 motorvägen och Torp köpcentrum. Du kan enkelt ta dig med båt till Spaanläggningen VANN eller njuta av en måltid på Brygghuset Fiskebäckskil eller utforska staden Lysekil. Här är det skyddat för västliga vindar och vid klarblå himmel skiner solen från morgon till kväll.

Vårt senaste tillskott är våra sjömagasin och sjöbodar

Vi har låtit rita sjömagasin som kombinerar traditionen från det gamla båtvarvet med modern funktionalitet. Vårt nya hus är med 7 sjömagasin och med sjöbodar, och vi planerar att färdigställa ytterligare 7 sjömagasin och 14 sjöbodar till 2025 – alla sjömagasin med egen uteplats och båtplats och sjöbodar att hyra.

Portside marina ger dig möjligheten att äga sjömagasin och hyra sjöbodar både genom bolag och privat. Vi erbjuder även uthyrningsavtal som gör det möjligt för dig att generera intäkter när du inte använder ditt sjömagasin eller sjöbod. Båtplatserna kan också hyras ut när de inte är i bruk.

Ha båten vid en fin skyddad plats mitt i Bohuslän

Kontakta oss idag för mera information om våra fastigheter och möjligheter.

Vi ser fram emot att välkomna dig till Portside marina.

RESERVERA DIN FASTIGHET NU!

Sjömagasin med egen fastighet och vatten för verksamhet, hobby och rekreation

Portsidemarina erbjuder sjömagasin i egen fastighet för verksamhet, hobby och rekreation. Byggnationen av nya sjömagasin och maritima lokaler pågår och första byggnaden är klar 2023 andra byggnaden beräknas vara klar under vintern 2024/2025.

Denna drömplats är belägen mellan Skredsvik och Saltkällan mitt i natursköna Gullmarsfjorden i hjärtat av Bohusläns vackra kust

Nybyggnad av Hus B med 7 st sektioner lokalyta med avstyckade fastigheter uppförs i Hus B om 15×6 meter plus övervåning, på egen fastighet i direkt anslutning till vattnet.

Nybyggnad av Hus A med 7 st sektioner lokalyta med avstyckade fastigheter uppförs i Hus A om 15×6 meter plus övervåning, på egen fastighet i direkt anslutning till vattnet.

Inomhusyta cirka 160 kvm, med portar och fönster mot havet och mot land. Egen kaj/brygga om 6 meters bredd. Djupt vatten. Båtar förtöjs med akter / stäv mot bryggan.

Bästa läge med Gullmarsfjordens fina vatten 3-5 meter utanför dörren.

Kvällssol och skydd från västvinden i hela området.

En timmas bilresa från Göteborg och 15 minuter från Torp köpcentrum i Uddevalla.

20 minuters båtfärd till Lysekil med snabbgående, 25 knops, båt.

havsnära sjömagasin i egen fastighet och vatten

Nybyggda sjömagasin för verksamhet, hobby och rekreation i Portsidemarina

Bottenvåningen är anpassad för verksamhet och lager och givetvis för egna idéer och bruk inom denna ram. Övervåningen är oinredd och är förberedd för WC och pentry. Lokalerna byggs med färdiga ytskikt, värme, el och ventilation samt wc/dusch på bottenvåning. På övervåningen finns stor balkong mot havet, som även fungerar som utrymningsväg.

Kunder kan inreda i detalj efter eget behov.

Miljöanpassat

Sjömagasinen byggs på helt unik plats

Byggnaderna är avstyckade i en egen fastighet med vatten och byggs i limträ och utformas med hänsyn till Bohuslänsk stil och tradition. På platsen har tidigare funnits ett av Sveriges största träbåtsvarv (etablerat 1876) och efter detta en välskött hamn för fritidsbåtar(etablerat 1976).

Platsen är mycket naturskön och vacker i skyddat läge  och du kan njuta året runt. lämplig för allehanda företag och verksamheter som uppskattar lokaler med direkt marin anknytning. Hela Gullmarsfjorden är sedan 1983 naturskyddsområde, varför dessa Sjömagasin(fastigheter) är helt unika i sitt slag. Byggnationen endast möjlig på tack vare marin verksamhet på platsen i mer än 100 år.

80 BÅTPLATSER ATT HYRA I MARINAN

Vi bygger ut marinan till 80 båtplatser samt gäst- och serviceplatser.

Investerar du i ett Sjömagsin i egen fastighet och vatten köper du en havsnära fastighet med egen brygga och båtplats utanför dörren.

Kontakta oss för pris och tillgänglighet samt visning på plats.

Ja jag är intresserad och vill ha kontakt

Båtservice för båtägare

Bohusyachts är agent för flera båtmärken såsom Hanse, Moody och Ryck m.fl.

Fullservice för båtar och båtreparationer via våra operatörer

Båtuthyrning och in och utcheckningsservice privata båtar

Ett 80-tal båtplatser att hyra och miljögodkänd spolplatta med reningsverk

Kran för båtlyft och sjösättning upp till 14 ton

Uppställningsplatser för vinterförvaring ute och inne

Back To Top