Skip to content

Sjöbod havsnära

Välkommen att hyra sjöbod och båtplats i Portsidemarina

en fin plats att vara vid på Bohusläns vackra kust!

Bohuslän är känt som en populär semesterdestination, och Portside marina i Studseröd är en vacker och lugn plats beläget vid Skredsvik nära naturreservat och erbjuder en oslagbar kombination av naturskönhet och skyddad plats.

Här kan du njuta av platsen, med möjligheten att ta ett uppfriskande dopp från din egen brygga i Gullmarsfjordens vatten. Upplev lugnet i Portside marina och ta in den fantastiska solnedgången över Gullmarsfjorden.

Portsidemarina är mer än bara en plats att ha sin båt

Det är en historisk skatt med en varvstradition som sträcker sig tillbaka till 1876. Sedan 1976 har vi varit en småbåtshamn och nu är vi en fullskalig marina med närmare 80 båtplatser. Vårt utbud inkluderar sjömagasin i egna fastigheter, sjöstudios för uthyrning, båtservice, vinterförvaring, gästhamn och fantastiska fiskevatten. Vår marina är en fristad där du kan koppla av med din båt.

Portside marina är lättillgänglig från E6

Vi ligger nära E6 motorvägen och Torp köpcentrum. Du kan enkelt ta dig med båt till Spaanläggningen VANN eller njuta av en måltid på Brygghuset Fiskebäckskil eller utforska staden Lysekil. Här är det också skyddat för västliga vindar.

Vårt senaste tillskott är våra sjömagasin och sjöbodar.

Vi har låtit rita sjömagasin som kombinerar traditionen från det gamla båtvarvet med modern funktionalitet. Vårt nya hus med 7 sjömagasin och 18 sjöbodar är redan en succé, och vi planerar att färdigställa ytterligare 7 sjömagasin och 14 sjöbodar till 2025 – alla sjömagasin med egen uteplats och båtplats.

Portside marina ger dig möjligheten att äga sjömagasin och sjöbodar genom bolag eller privat. Vi erbjuder även uthyrningsavtal som gör det möjligt för dig att generera intäkter. Båtplatserna kan också hyras ut när de inte är i bruk.

Ta steget mot ett liv vid havet, omgivet av skönhet, lugn och äventyr

Kontakta oss idag för mera informtion om våra fastigheter och möjligheter.

Vi ser fram emot att välkomna dig till Portside marina.

Sjöbodar havsnära

Portsidemarina erbjuder även Sjöbodar för verksamhet, hobby och rekreation. Byggnationen av nya sjömagasin och maritima lokaler pågår och första byggnaden är klar våren 2024 andra byggnaden beräknas vara klar under vintern 2024/2025.

Denna plats är belägen mellan Skredsvik och Saltkällan mitt i natursköna Gullmarsfjorden i mitten av Bohusläns vackra kust

Sjöbod

Nybyggnad av 14 st sjöbod i Hus B på plan 3 uppförs i Hus B om 14-20 kvm i direkt anslutning till vattnet.

Nybyggnad av 14 st Sjöbod i Hus A på plan 3 om 14-20 kvm i direkt anslutning till vattnet.

Fönster och fönsterdörr mot marinan eller havet på takterass på plan 3 alt via trappa på plan 2. Båtplats vid pontonbrygga finns tillgänglig från 2,5 – 6 meters bredd. Djupt vatten. Båtar förtöjs med akter / stäv mot bryggan.

Bästa läge med Gullmarsfjordens fina vatten 3-5 meter utanför dörren.

Kvällssol och skydd från västvinden i hela området.

En dryg timmas bilresa från Göteborg och 15 minuter från Torp köpcentrum i Uddevalla.

20 minuters båtfärd till Lysekil med snabbgående, 25 knops, båt.

Sjöstudio

havsnära sjöbodar med båtplats

Nybyggda sjöbodar för verksamhet,
hobby och rekreation i Portsidemarina

Sjöbod med unik utsikt och nära vattnet

På våning 3 finner du 14 sjöbodar och en takterass som är anpassad för verksamhet och rekreation och givetvis för egna idéer och bruk inom denna ram. Du når våra sjöbodar på takterassen via trappa eller via hiss.

Miljöanpassat

Sjöbodar på helt unik plats

Byggnaderna är byggda i limträ och utformas med hänsyn till Bohuslänsk stil och tradition. På platsen har tidigare funnits ett av Sveriges största träbåtsvarv (etablerat 1876) och efter detta en välskött hamn för fritidsbåtar(etablerat 1976).

Platsen är mycket naturskön och vacker i skyddat läge  och du kan njuta året runt. lämplig för allehanda företag och verksamheter som uppskattar lokaler med direkt marin anknytning för att verka eller bara vara vid.

Hela Gullmarsfjorden är sedan 1983 naturskyddsområde, varför dessa Sjöstudios är helt unika i sitt slag. Byggnationen endast möjlig på tack vare marin verksamhet på platsen i mer än 100 år.

80 BÅTPLATSER ATT HYRA I MARINAN

Vi bygger ut marinan till 80 båtplatser samt gäst- och serviceplatser.

Hyr du en Sjöbod hyr du sannolikt en båtplats utanför dörren för din fina båt.

Kontakta oss för pris och tillgänglighet samt visning på plats.

Ja jag är intresserad och vill ha kontakt

Båtservice för båtägare

Bohusyachts förmedlar båtar som agent och representerar för flera båtmärken såsom Hanse, Moody och Ryck m.fl.

Fullservice för båtar och båtreparationer via våra operatörer som Cl Plast & Båtreparationer AB.

Båtuthyrning och in och utcheckningsservice privata båtar

Ett 80-tal båtplatser att hyra och miljögodkänd spolplatta med reningsverk

Kran för båtlyft och sjösättning upp till 14 ton

Uppställningsplatser för vinterförvaring ute och inne

Back To Top